Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 15 Oktober 2013

Salam Aidiladha buat semua

assalamualaikum semua,

dah lama tak update kan?

banyak hal yang menghalang...anak-anak tak sihat..kereta rosak..dan yang paling utama line tak bape nak molek..

hari ni kugagahkan jua menaip untuk ucapan hari raya untuk semua terutama pada sesiapa yang kot-kot la merindui...cewaaaah...hehehe...

aku akan cerita nanti pasal adik husna tak sihat ni...dan cerita kereta kami yang rosak tu..tapi simpan dulu la..
untuk hari ni sempena hari raya ni...aku nak bagi korang terutama yang tak balik raya layan gambar ketupat dan lepat dulu la ye..ada yang marah ke? ala rilek la..kalau rasa-rasa marah korang kecutkan dulu blog ni..pastu bila agak-agak dah sejuk marah tu sambung baca ok.. hehe..






p/s nama je cuti nak beraya kat kampung tapi tetap takde feel nak raya sebab diserabutkan dengan hal keja sejak hari Sabtu..leceh betul kan? susah-susah berenti je la ita...

Published with Blogger-droid v2.0.10
Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

diana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang susah hati bila anak2 tak sihat..nak rayapun jadi tak best je..

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insyaAllah, kak doakan bisnes ita bertambah kencang. lepas tu, bolehlah opsyen awal..ok ker? heee

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sgt susah hati diana.. semua kerja mcm x menjadi..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin... terima kasih kak..