Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 3 Mac 2016

Sakit telinga dan fisioterapi

assalamualaikum semua,

pagi ni ada temujanji di hospital untuk hadi dan shah...

shah macam biasa ada fisioterapi sakit belakang dia yang aku pernah cerita kat SINI dan SINI dulu... memang tak dapat banyak rawatan pun boleh dibuat kecuali fisioterapi... semoga Allah berikan keajiaban pada keluarga kami.. insyaAllah...

fisioterapi shah hari ni pukul 9.30 pagi... aku memang jarang teman dia ke fisioterapi... awal-awal dulu adalah..lepas tu bila dibuat setiap minggu dan setiap dua minggu terasa pulak macam tak patut aku nak temankan setiap kali...rasa bersalah pulak dengan rakan sekerja...maaf ye bang...

temujanji adik pulak jam 10 pagi ni di ENT... pasal masalah telinga adik hadi yang akan bernanah setiap kali dia kena selsema... tapi dah masuk 3 minggu pada minggu lepas... masuk minggu ni dah 4 minggu masih ada bau nanah walaupun dah tak nampak nanahnya sangat... selsema pun dah lebih 2 minggu dah hilang dan kering... minggu lepas masa kami datang untuk buat check up lepas makan antibiotik selama seminggu doktor ada sebut telinga dia mungkin ada lubang kecil... Allah... hati dah ada cuak sikit... tapi disebabkan pengalaman tengok anak sakit telinga yang lagi teruk macam kes Abg Long dulu jadi kami lebih rilek kali ni... terus mintak surat untuk rujuk ke Pakar ENT di Hospital Besar Kuantan HTAA je la...

harapnya ada berita positif yang akan kami dengar... berdoa... dan terus berdoa...

ni haa budaknya ada ikut aku gi keja sementara belum gerak ke hospital...

macam biasa tempat kegemaran dia = dalam kotak =



doakan urusan kami dipermudahkan ye... terima kasih semua...

p/s cuaca agak panas kat sini tapi angin sangat kuat jadi tak rasa sangat panas...tempat korang macamana? Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin :)

idzwa kamaruddin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahaiii kalau bab anak ni susah hati betul kan..

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga shah dan adik hadi cepat sihat ye

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat susah hati idzwa...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin... tq Adda..