Catatan terkini

Cara Elak WhatsApp Kena Hacked

Imej
Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Assalamualaikum semua, sejak akhir ni biasa pulak dengar cerita best sana sini akaun WhatsApp kena hacked. Tapi bukanlah cerita best pun, tapi menakutkan adalah. Itu yang buat aku cari cara elak WhatsApp kena hacked tu.  Sebelum apa-apa berlaku baiklah ambik langkah berjaga-jaga kan? Pulak tu bila dah tengok macamana nak buat baru tau cara nak elak WhatsApp kena hacked ni senang je rupanya. Korang pun boleh buat sendiri punyalah. Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Ok mari aku ajar macamana cara nak buat. Biasa kalau dalam handphone korang mesti ada salah satu aplikasi WhatsApp ni kan? Atau ada dua-dua aplikasi pun ok je, Korang tetap boleh elak WhatsApp dari kena hacked.  Macam aku sekarang ni kebanyakan masa aku akan guna aplikasi WhatsApp Business. Tapi cara nak buat tetap sama macam guna WhatsApp biasa. Korang boleh baca nanti cerita best aku kenapa aku guna WhatsApp Business. Langkah Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Cara Elak

Sakit telinga dan fisioterapi

assalamualaikum semua,

pagi ni ada temujanji di hospital untuk hadi dan shah...

shah macam biasa ada fisioterapi sakit belakang dia yang aku pernah cerita kat SINI dan SINI dulu... memang tak dapat banyak rawatan pun boleh dibuat kecuali fisioterapi... semoga Allah berikan keajiaban pada keluarga kami.. insyaAllah...

fisioterapi shah hari ni pukul 9.30 pagi... aku memang jarang teman dia ke fisioterapi... awal-awal dulu adalah..lepas tu bila dibuat setiap minggu dan setiap dua minggu terasa pulak macam tak patut aku nak temankan setiap kali...rasa bersalah pulak dengan rakan sekerja...maaf ye bang...

temujanji adik pulak jam 10 pagi ni di ENT... pasal masalah telinga adik hadi yang akan bernanah setiap kali dia kena selsema... tapi dah masuk 3 minggu pada minggu lepas... masuk minggu ni dah 4 minggu masih ada bau nanah walaupun dah tak nampak nanahnya sangat... selsema pun dah lebih 2 minggu dah hilang dan kering... minggu lepas masa kami datang untuk buat check up lepas makan antibiotik selama seminggu doktor ada sebut telinga dia mungkin ada lubang kecil... Allah... hati dah ada cuak sikit... tapi disebabkan pengalaman tengok anak sakit telinga yang lagi teruk macam kes Abg Long dulu jadi kami lebih rilek kali ni... terus mintak surat untuk rujuk ke Pakar ENT di Hospital Besar Kuantan HTAA je la...

harapnya ada berita positif yang akan kami dengar... berdoa... dan terus berdoa...

ni haa budaknya ada ikut aku gi keja sementara belum gerak ke hospital...

macam biasa tempat kegemaran dia = dalam kotak =



doakan urusan kami dipermudahkan ye... terima kasih semua...

p/s cuaca agak panas kat sini tapi angin sangat kuat jadi tak rasa sangat panas...tempat korang macamana?

Ulasan

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

"Dia r*gol-r*gol saya..."

nak tau rahsia baju bau wangi dan tahan lama???

Apa Beza Pra Sekolah, Tabika Perpaduan, Tabika Kemas, Tadika ?