Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 24 Januari 2017

Belanja Online, berjimat dan mendapat pulangan tunai dengan Shopback !

assalamualaikum semua,

siapa pembaca kat sini yang suka sangat membeli-belah atau shopping melalui online ? angkat keyboard.. haha.. mesti ada yang senyum je.. aku tau la korang mesti suka punya beli belah secara online walaupun korang tak mengaku.. siapa nak tolak kalau ianya diakui cara yang lebih mudah, menjimatkan malahan menguntungkan terutamanya bila dapat pulangan tunai macam berbelanja dengan Shopback ni..

Shopback MY


mesti ada yang masih tak tau apa Shopback MY dan macamana ianya beroperasi kan ? meh aku cerita sikit.. Shopback ni sebenarnya konsep dia untuk membolehkan pembeli membeli-belah secara online dari lebih 500 peniaga online yang ada di dalam laman web Shopback dan akhirnya korang mendapat pulangan tunai dari setiap perbelanjaan sehingga 30% pulangan tunai tau ! menarik kan ?

meh kita sambung macamana nak mula.. korang boleh mendaftar di laman web Shopback MY , korang boleh pilih samaada nak daftar melalui akaun facebook atau melalui alamat email korang.. boleh je memana yang korang suka.. bila dah daftar dan mendapat pengesahan, automatik korang dan boleh guna dah.. dan boleh mula pilih nak beli barang apa atau perkhidmatan mana yang berkaitan.. cuma klik je kat syarikat mana pilihan hati korang..



ok.. aku bagi contoh la.. kalau korang yang suka membaca macam aku tapi takde masa sangat nak beli secara offline, mesti korang tak akan lepaskan peluang nak beli secara online rasanya.. dan mesti ada antara korang yang dah kenal pun laman web Book Depository ni dan mesti dah tau buku yang dijual di laman web ni harganya sangat la berbaloi.. ditambah pulak korang boleh dapat pulangan tunai sehingga 5%.. mestilah lagi berbaloi kan ? siapa lagi nak bagi..

Book Depository

pulangan tunai


itu baru satu aku bagi contoh tu.. meh aku tambah.. ada sesiapa yang suka bercuti ? tipulah kalau ada yang cakap tak suka kan.. hehehe.. dan lebih suka kalau keluarkan modal pergi bercuti dan selepas tu dapat pulak pulangan tunai.. tentu lebih senyum lebar.. untuk korang yang jenis gini harus la boleh tinjau semua perkhidmatan yang disediakan oleh Expedia dan seterusnya berbelanja serta dapatkan pulangan tunai sehingga 6% tau.. cepatlah rebut...


Expedia


haa.. yang ni pulak mesti yang mak-mak tu bukak mata besar sikit.. haha.. aku tau la korang tengah sibuk punya beli persediaan untuk hari raya untuk korang dan anak-anak kan? jangan tipu la.. dan ada yang mula hantar baju untuk tempahan hari raya dah pun.. huhu.. jadinya memang sangat sesuai la jenguk Cotton On ni.. sebab dia tengah ada sale tau.. sale = jualan murah ! 


Cotton On sale!


kalau mereka yang biasa beli tiket atau book service melalui Groupon pun boleh gunakan Shopback sebagai platform membeli-belah korang selepas ni dan dapatkan ganjaran pulangan tunai selepas berbelanja..


Groupon

kalau nak tau korang yang suka sangat shopping kat Lazada dan Zalora tu pun boleh dapatkan pulangan tunai dari Shopback ni tau.. apa lagi cuba la bukak..

lazada
pulangan tunai sehingga 12 % di Lazada

zalora



ada yang masih tak faham dan nak tengok dengan jelas bolehlah korang tengok video kat bawah ni .. 





lepas tu jangan lupa pulak tau .. klik kat Shopback MY untuk mendaftar ok.. selamat membeli-belah sambil berjimat.. jangan cakap aku tak payung.. haha...


Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

Kakzakie Purvit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau anak kakak memang suka benarlah ini Ita
Sampai kadang kakak ikut terjebak sama:)

idzwa kamaruddin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menarik ni!

Sue Izza berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erkkk online shopping lagi ke heeheee

hainom OKje berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hakak tak pernah shopping online Ta....Tak retilah weyh! haha... Nampak sangat kemunduran mak di situ haha