Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 28 Mei 2017

Segmen zikir dikir bersama papaglamz

Segmen zikir dikir bersama papaglamz

assalamualaikum semua, hari ni nak join segmen pulak.. terima kasih papaglamz anjurkan segmen zikir dikir ni.. sesuai sangat dengan kehadiran bulan Ramadhan ni.. meh la semua join sama!



Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!



Syarat-syarat



1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.












2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.











SELAMAT BERSEGMEN



Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Papaglamz dotcom berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asslaamualaikum

Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0196141393

Nama:
Alamat:
Nombor phone:

Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz