Rabu, 28 Mac 2018

Digi tawarkan plan internet tanpa had!

Digi tawarkan plan internet tanpa had!

assalamualaikum semua, korang tau tak Digi tengah buat promosi sekarang ni? Digi tawarkan plan internet tanpa had tau!  aku tak perasan pulak sejak bila Digi mula plan ni tapi yang aku perasan sekarang ni memang Digi tengah buat plan ni.. meh la kita tengok apa pakej yang Digi tawarkan ni..



promosi digi
Digi tawarkan plan internet tanpa had!


ada 2 plan pascabayar internet tanpa had atau unlimited internet yang ditawarkan oleh Digi buat masa ni.. ada plan Infinite 150 dan Infinite 100.. tapi aku rasa kalau grab yang plan Infinite 100 tu pun dah berbaloi sangat.. pelanggan kena bayar bayaran bulanan sebanyak RM150 sebulan untuk plan Infinite 150 untuk melayakkan pemilik talian tu mendapat infinite internet,  infinite calls dan infinite tethering.. bagi plan Infinite 100 pulak pelanggan kena bayar bayaran bulanan sebanyak RM100 sebulan untuk melayakkan mendapat infinite internet,  infinite calls dan 20GB internet tethering ke gajet lain.. berbaloi kan? 

Pelan pascabayar Digi Infinite :


1. Infinite 150

plan Infinite 150

  • infinite internet
  • infinite calls
  • infinite tethering
  • RM150/sebulan
  • percuma RM20x2 Lazada Voucher


2. Infinite 100


plan Infinite 100



  • infinite internet
  • infinite calls
  • 20GB tethering
  • RM100/sebulan
  • percuma RM20 Lazada Voucher

semua plan ni cuma ditawarkan melalui Digi Store Online sahaja ya.. dan pembayaran bil bulanan haruslah dibuat melalui autodebit setiap bulan.. bukan tu je tau.. sesiapa yang mendaftar untuk plan ni akan dapat percuma voucher Lazada pulak tu.. dah la LAZADA tengah buat promosi untuk barangan bayi sekarang ni..  


cara nak tuntut voucher Lazada



promosi ni tak terhad kepada pelanggan baru sahaja, pengguna Digi sedia ada pun boleh memilih untuk bertukar ke plan baru ni jugak.. jadi sesiapa yang berhajat nakkan keistimewaan internet tanpa had ni bolehlah dapatkan sekarang ni laman web rasmi Digi sebab promosi ni tak pasti sampai bila.. mungkin dalam jangkamasa terhad je ni.. sebab dulu pernah sekali Digi buat promosi macam ni.. bila hangat macam goreng pisang terus promosi tu sold out!

Digi tawarkan plan internet tanpa had

untuk maklumat lanjut boleh ke website :


DIGI MALAYSIA


Ceritaita


Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

Maria Firdz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menarik... Baru je tamatkan celcom sebab tak terguna... Cukup dgn internet yg ada stakat ni...

Azlinda Azman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kami pakai postpaid Maxis unlimited call, sms dan 20gb internet

Tpi, portable broadband kami pakai digi 100gb dalam rm118 sebulan

Bonda Zahra berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menarik lah tawaran plan digi ni, blh try. Mmg ada guna num digi.

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menarik juga ya plan digi nie Ita..

Dunia Zumal berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Best ni tapi zumal blacklisted kalau nak buat postpaid. Hehe...