Khamis, 29 Mac 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip

assalamualaikum semua, hari ni nak tepek entri pendek je.. lama tak buat giveaway ni.. tetiba tadi ternampak ada rakan blogger yang buat giveaway.. jadi mehlah kita support Birthday Giveaway by Mrs Pip.



syarat dia senang je.. 


1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas - done


2/ wajib follow blog mrs pip - done


3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip :  www.instagram.com/mrspip18 - done


4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18 - done


5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah entri giveaway - dah siap nanti kita buat
hadiah dia agak menarik tau.. korang nak masuk jugak?  klik banner kat atas tu ya.. 

Ceritaita


6 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck

Amanda Suria berkata...

All the best Ita...akak pun dah join

Kak Sue berkata...

Good luck Ita.. Kak Sue pun join juga..

mamapp berkata...

Good luck ita semoga Ada rezeki

Mrs Pip berkata...

Tq join GA mrs pip dan gudluck :))

Mrs Pip berkata...

Tahniah ... nama tersenarai sbg pemenang GA mrs pip ...
sila bagi details seperti yang tertera di link http://www.mrspip.com/2018/04/pemenang-birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

:))