Birthday Giveaway by Mrs Pip

8:35:00 PG

assalamualaikum semua, hari ni nak tepek entri pendek je.. lama tak buat giveaway ni.. tetiba tadi ternampak ada rakan blogger yang buat giveaway.. jadi mehlah kita support Birthday Giveaway by Mrs Pip.

Birthday Giveaway by Mrs Pip


syarat dia senang je.. 


1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas - done


2/ wajib follow blog mrs pip - done


3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip :  www.instagram.com/mrspip18 - done


4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18 - done


5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah entri giveaway - dah siap nanti kita buat
hadiah dia agak menarik tau.. korang nak masuk jugak?  klik banner kat atas tu ya.. 

Ceritaita


You Might Also Like

6 Luahan Ikhlas

  1. All the best Ita...akak pun dah join

    BalasPadam
  2. Good luck Ita.. Kak Sue pun join juga..

    BalasPadam
  3. Good luck ita semoga Ada rezeki

    BalasPadam
  4. Tq join GA mrs pip dan gudluck :))

    BalasPadam
  5. Tahniah ... nama tersenarai sbg pemenang GA mrs pip ...
    sila bagi details seperti yang tertera di link http://www.mrspip.com/2018/04/pemenang-birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

    :))

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini