Jumaat, 20 April 2018

Yassin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order

50 sen | Yasin Murah di Selangor ! 

Assalamualaikum semua,  bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Selalunya kita akan terima gift atau doorgift kan? Cerita bab doorgift murah. Korang boleh beli yasin dan terjemahan murah di Selangor.  Murah pun, murah hanya RM0.50 dah boleh jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang hadir ke kenduri..

Yassin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order


Yasin murah RM0.50 ni juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customers, ni ideanya ! yassin dan doa pilihan ni. Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga tau.. 

Yassin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order


Menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja (jika payment masuk sebelum 10 pagi)

Yassin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order


2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 50sen ni ready stock !

Yassin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order


3. COD pun ada, setiap Isnin hingga Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)

4. Saiz cun habis ! 10 x 15cm.

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat haha.

6. Tulisan jelas.. bukan versi photostat tau.. 

7. Boleh muat envelope kecil... korang nak buat sebagai kas ucapan pun, boleh jugak !

8. Ada testimoni positif.

Testimoni positif

testimoni positif 


9. Trusted seller.

Macamana nak beli? wasap... wasap je tau ke  

www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT.

Boleh beli di www.shopee.com.my/urbanshops

FB : https://www.facebook.com/urbansshops/

IG :
https://www.instagram.com/kedai.kosmetik.online.murah/

Ceritaita 


Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

Azlinda Azman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya thn lps buat kad ucapan raya pakai yasin ni kak hehe.at least org xbuang

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Berbaloi sangat Ita beli Yasin nie, dah la comel n murah pulak tu. Kak Sue beli buat door gift birthday anak n kenduri rumah Mak akakhari tu..

iffah hussin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menarik Yassin ni memang sesuai dijadikan doorgift nak beli pon senang tinggal pilih design yang nak dan boleh cod dengan penjualnya. (area Selangor ada yeaaay)