Rabu, 14 November 2018

Koleksi Petal Velvet powder dan Sunaway dari Althea

Assalamualaikum semua, hari ni aku nak cerita pasal satu barang best! Ada yang kata tak perlukan pun benda ni.. tapi secara peribadinya pada aku yang jarang alami sunburn ni pun sangat-sangat perlukan produk sunblock macam Damask Rose Petal Velvet Sunaway ni tau.. 

Koleksi Petal Velvet powder dan Sunaway dari Althea


sebabnya tentu korang kalau ada yang dah tau.. usia aku akan menganjak ke 40 tahun dah tahun depan ni.. dah tak lama dah pun.. tinggal beberapa bulan je lagi ni sebenarnya.. cakap tahun depan tu macam lama sangat je kan.. haha.. sebenarnya untuk orang yang lahir di bulan Januari ni takde la sangat istilah tahun depan tu bila dan sampai ke bulan November ni haa..

Antara sebab aku sangat perlukan Damask Rose Petal Velvet ni ialah sebab kandungan SPF dia yang tinggi sehingga SPF50+ tau.. dan kulit orang yang mencecah umur 40 tahun ni dah sememangnya la perlu penjagaan yang lebih rapi terutama bila selalu terdedah dengan cahaya matahari kan.. aku tak nafikan la bila dah cecah umur macam ni kulit jadi lebih sensitive dan mudah rosak.. jadi dengan adanya kawalan dari Petal Velvet Sunaway ni ianya agak membantu.. 

Petal Velvet Sunaway


Lebih- lebih lagi bila Petal Velvet Sunaway ni mengandungi Damask Rose iaitu kandungan semulajadi nanomolekular yang kaya dengan vitamin yang boleh meresap jauh ke dalam kulit bagi membantu memulihkan kulit yang terlebih sensitive dan menguatkannya lagi untuk nampak lebih sihat bersinar.. macam best je kan.. sebenarnya memang best.. pulak tu aku kan memang suka dengan apa-apa je yang bau ros ni.. lagi la jatuh cinta.. rasa nak sapu je selalu..tapi sayang la pulak .. hehehe..

Petal Velvet Powder 


Aku senang hati la jugak bila bukak kotak Althea kali ni sebab ada 3 kotak bedak dalam tu.. rasa terus nak senyum je.. Petal Velvet Powders ni ada 3 pilihan iaitu #0. #23 dan #Pink Lavender.. cantik-cantik warnanya.. bedak ni sangat lembut bila disapu ok.. tak terasa la kalau kena ke kulit muka tu.. memang sangat best.. tak hairan la kalau bedak ni antara barang yang laku keras masa penjualan promosi di laman web Althea aritu.. 

Ada jugak disertakan Althea hologram pouch yang comel! Kakak Husna suka sangat la ni.. kalau korang berminat nak dapatkan Damask Rose Petal Velvet dan Petal Velvet Powders ni boleh la rajin-rajinkan diri untuk klik link kat bawah ni ya..

Althea


DAMASK ROSE Petal Velvet Sunaway SPF50+


Petal Velvet Powder


Ada juga set untuk Petal Velvet Sunaway dan Petal Velvet powder ni dengan potongan harga 10 % lagi tau!


Ceritaita
Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas: