Isnin, 12 November 2018

Makan Pizza Dominos sempena Kempen It's All About You

Assalamualaikum semua, tetiba pulak baru teringat nak kongsikan pasal kami pergi makan Pizza Dominos sempena kempen It's All About You baru ni.. memang betul la meraikan betul kempen ni sebab kami makan pun pasal semua anak-anak je ni.. dan tepat sangat la dengan kempen It's All About You kan.. 

Makan Pizza Dominos sempena Kempen It's All About You


apa je kami tempah masa makan tu sampai banyak menimbun tinggi tu kan..  hahaha.. kalau dah jenis mak-mak yang nak raikan anak-anak tapi poket ada bersyarat ginilah rupanya tau.. kena la tengok hari yang sesuai.. pada masa sesuai dan menu yang sesuai.. maka dengan berhemahnya aku pilih Pizza Dominos untuk anak-anak! 

Bertimbun pizza depan mata


kebetulan la memang memasing ni penggemar pizza Dominos jadi memang detik yang ditunggu-tunggu la kiranya ni haa.. korang tengok je la muka kakak syafiah (dia suruh panggil syafiah pulak sekarang ok.. no more husna) bila aku kata ambik gambar dulu baru boleh makan.. siap dia pegang hahaha.. kakak.. kakak.. 

Promosi Super Tuesday


kami pergi hari Selasa sebab nak dapatkan promosi seperti di atas tu haa.. itu yang jadi bersusun tu.. sebab boleh tetapkan seorang cuma akan dibelanjakan sebanyak RM3.70 je tau untuk satu pizza personal.. ok ini memang sangat best! kami selalu memang tak sabar tunggu hari Selasa.. dan kali ni tambah best sebab boleh cuba menu baru macam kat bawah ni haa.. berbaloi la jugak..

Menu baru Wild West Madness


Pulled-beef Pizza


Wajah kesayangan hamba


tapi dah namanya pun It's All About You kan.. maka hari ni memang untuk kamu anak-anak maka makanlah sepuasnya.. gembira sangat bila dapat lihat senyuman di wajah kamu semua.. tiada yang lebih menceriakan hati ummi dan ayah kerana apa yang kami lakukan adalah untuk memastikan kamu semua terasa dihargai selamanya dalam keluarga kita.. 

It's All About You 


mehlah korang pun join kempen It's All About You macam kami ni.. kalau belum terasa terinspirasi,  mungkin video di bawah ni mampu membuat kita semua rasa dihargai dan mampu membuat orang lain terasa dihargai.. itu saja cerita kami bersama Pizza Dominos.. semoga semua orang sentiasa dihargai!



Ceritaita

Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

Raydah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ray ni dah lama x mkn pizza

mama tisya berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap2 tu...lama tk singgah dominos pizza

Cik Ash berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedap pizza baru tu kak ieta.. Nak kena order baru

Mimi Azirah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dominos pizza memang best