Catatan terkini

Jalan-jalan ke Pasar Tani Kluang

Imej
Contents Jalan-jalan ke Pasar Tani Kluang Lokasi Pasar Tani Kluang Assamualaikum semua, hari tu kan ada cuti umum sempena hari keputeraan Yang Dipertuan Agong kan.. kena pulak hari Isnin tu. Kebetulan pulak ada pasar tani di Kluang ni setiap hari Isnin dari pukul  7 pagi sampai pukul 12 tengahari. Biasa kalau hari aku bekerja pun sempat jugak jengah pasar tani ni kalau nak cari sayur-sayur kampung sebab dia buka awal pukul 7 pagi. Tapak Pasar Tani di Kluang ni ada beberapa tapak. Tapi yang paling aku suka pergi ada 2 ni je aku suka ulang-ulang pergi. Mula-mula dulu aku taktau lokasi pasar tani ni. Aku jumpa pun bila buat carian pasar tani near me. Hahaha Lokasi Pasar Tani Kluang Satu yang biasa pergi dan dekat di Tapak Pasar Tani Kampung Melayu. Kat sini dia buka setiap hari Isnin. Lokasi dia betul-betul berhadapan dengan Stesen Bas Kluang. Stesen bas yang mempunyai seribu satu kenangan aku di zaman persekolahan dulu-dulu. Lokasi ni aku suka pasal dekat dengan bandar

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

assalamualaikum semua, 

teringin nak join giveaway oleh seorang blogger lagi ni.. moga ada rezeki kali ni.. sebab apa aku nak join? sebab hadiah dia aku rasa sangat best.. kenapa best? meh la tengok gambar banner dia ni...

nak join klik banner


gila la kalau kata tak best.. bagi orang yang gila buku.. bila kau dibagi buku-buku depan mata mestilah ada perasaan yang tak dapat digambarkan la... kiranya macam dapat emas tau.. ni kan pulak bila dibagi buku FREE... haaa yee FREE... cuma buat entri je pun.. bukan kena bayar.. 

dan disebabkan kebaikan hati si blogger Kasih Ku Amani bersempena bulan kelahiran beliau dan suami maka hatinya terbuka nak bagi salah satu novel terpilih kepada aku... hahaha... jangan jeles.. confirm menang la ni.. hahaha.. ayat ni macam ayat bila aku tanya abg long masa abis jawab exam je tau... bila tanya.. ok je ummi.. senang sangat.. ok je saya jawab... ko rasa?

ok bersempena bulan kelahiran sha dan suami, akak doakan semoga keduanya berbahagia sehingga ke jannah dan dilimpahi kasih sayang sentiasa.. didoakan juga murah rezeki dan ditetapkan iman oleh Allah s.w.t.. amin...

dan jangan lupa bagi akak menang ye... hahahah... tapi kalau menang novel mistik tu harus baca dalam selimut kot ni... huhuhu.. dasar penakut...

Ulasan

  1. Terima kasih kak joint GA Sha..
    Insya Allah ada rezeki mesti menang..
    Semak penyertaan kat sini ye..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    BalasPadam
  2. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html
    btw yuk dah follow blog awk..
    klau sudi..boleh lar singgah n follow blog yuk..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus