Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 9 Oktober 2009

Sambungan berita gembira..

sebenarnya dah lama aku nak post entry ni tp sbb aku dah terlink blog ni kat facebook..macam segan lak nak letak entry yg bukan2 dan gambar2 yg agak sensor...so ari ni aku godeh2 facebook dan dapat camne nak deletekan link dia...hahaha...akhirnya aku leh aktif menulis balik...

so untuk entry pertama setelah aku berjaya keluarkan blog ni dari facebook...ialah sambungan berita gembira yg aku penah story mory dengan korang sebelum ni..

aku rasa gambar ni dah cukup menerangkan apa dia berita gembira tu kan?


tengok2...dua line kuar tu...memula aku tunjuk kat member aku, ada ke patut dia kata gambar ni gambar penyapu....ceh...

pesanan penaja : gambar agak kabur kerana menggunakan hp dan dalam toliet ni takde lampu...hahaha...

so sekarang ni aku tengah kena morning, evening, night (aku rasa cam setiap masa je) sickness yg agak teruk...aku terpaksa kurungkan diri setiap masa dlm bilik opis dan kalau kat umah lak shah la yg jadi mangsa keadaan...nak buat macamana kan bang...sabo je la... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: