Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

Jumpa Azie

hari sabtu gak Azie, member masa matrik dulu datang umah gak...kira cam meriah hujung minggu kat umah aku...tp sorry la zie aku tgh mabuk..x leh nak masak best2 kat ko...cian ko, balqis dgn adik ko cuma makan keropok je...kuih raya lak shah lupa nak hidang... terima kasih bebanyak sudi datang umah aku yek....gambar aku upload esok sbb lupa bawak kamera...


haa...ni aku upload gambar azie dgn anak dia lak...thanks azie sbb sudi datang....

ni gambar mak dia dah ready....

haaa...ni baru balqis nak senyum....cantik tang kening dia tu...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus