Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 15 Januari 2010

rehat..


hari ni dah 2 hari aku dok umah dgn hakimi...ni pun x leh nak update byk sgt..anak bujang aku sorang ni cam x bagi peluang kat ummi dia nak rilek2..memacam jenis permainan dia ajak aku main..

sebenarnya hari selasa aritu aku kena masuk spital sehari..boring tul! sebabnya aku kena bleeding sampai 2x hari tu..dulu2 cam ok je dia kuar cam jalur je tapi hari tu dia kuar fresh blood terus...tu yg aku cuak tu..

k la ptg2 ke mlm2 nanti ke aku update cite kat spital ek..ni nak bawak hakimi dgn ummi dia mandi sekali..pastu nak masak jap.. Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

yanticomel berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita..
ya Allah...harap2nyer..seme selamat ye.
doc x scan ke tgk baby ok ke x?
nape bleeding?
fresh blood tu kaler merah menyala ke?
kalo ye...ko berehat secukup2nye tau...
jgn byk bergerak sangat, just baring..duduk pun jgn lama2 tau.
take care ye...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yanti,
alhamdulillah..dah ok dah sekarang ni..mekasih doakan aku ye..
mmg fresh blood cam luka berdarah ko..tu yg aku cemas..nasib dia kuar sikit2 je..tak sekali banyak..

ni aku dah cukup rehat dah..mak dgn abah aku pun pesan benda sama..jgn buat keja lasak2..hehe..jadi permaisuri la aku jawabnya..