Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

Spectra 3 breast pump for sale! HOLD DULU

salam semua,

ini adalah sticky entry tau...cite baru scroll bawah ye...

aku nak jual pam spectra 3 aku yang baru je aku guna 2 bulan...perhatian ini pam susu ye..bukan keta spectra ye...

ni spec. dia ok:
Nama pam: Spectra 3
Jangka usia digunakan: 2 bulan
Sebab nak jual: tak sesuai la untuk aku..lebih prefer yang manual..senang...
kelebihan: siap dengan accessory untuk double pumping dan bersih
SPECTRA 3 SPECIFICATION
Suction strength(mmHg) 0 ~ 260
Suction cycle (Cycles/minute) Approx.29(50Hz)/35(60Hz)
Dual pumping options Available
Suction settings Adjustable
Power source Ac adapter
Electric 230V/50/60Hz
Weight(kg) Approx. 1.4

set pam ni mengandungi:
1 pam elektrik spectra 3
2 breastshield set (with standard to wide neck converter) -botol xde sbb aku masih guna.
2 tube
2 spectra membrane
2 tube filter (yg ni aku beli asing2)
1 bottle stand

gambar nanti aku letak k....dan harga aku nak let go ni cuma RM280 je tau...yang ni tak termasuk kos pos ye...sesiapa berminat email kat sini ok rozitaabdrahman@yahoo.com..

Ulasan

  1. salam kenal jugak .. thanx sudi masuk umah ieda ...

    teringat zaman beranak kecik .. dgn breastpump , ieda beli dari pureen .. not bad :)

    BalasPadam
  2. salam, kalau ada yang nak beli dari saya pun ada, 2xbreast shield
    baru guna 2 bulan lebih kurang...reason to let go, sebab dah beli FS...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus