Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 11 November 2013

Masih di sini

assalamualaikum semua,

aku sekarang ni ada kat Radius International Hotel di Jalan Bukit Bintang..kursus dari 10/11 hingga 26/11...

dan sekarang masih berada di dalam bilik seminar ni..tapi serius aku dah ngantuk gila dah ni..

sebabnya semalam tak lena tidur sebab hotel ni berada di lingkungan fub dan club..*pengsan*

ok la..sambung dengar kuliah ni..wish me luck ok!

p/s peserta dari negara lain ni tanya kat area dekat2 kami ni mana senang nak cari patung upin ipin dan t shirt dan keychain malaysia ye? betul punya blur bila org tanya ni..

Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

ezyra daniel berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

byk2 benda,patung upin ipin yg di cari haha..mcm2 la

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fofularlah upin dan ipin sama foreigners pun tanya..huhu

LYAfrina berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi..ok la tu..banggalah sbb produk malaysia terkenal di mata dunia jugak.. lg pon mmg indon ada beli rancangan upinipin utk disiar d negara dia kan.. lain2 negara x pasti la..