Isnin, 11 November 2013

Masih di sini

assalamualaikum semua,

aku sekarang ni ada kat Radius International Hotel di Jalan Bukit Bintang..kursus dari 10/11 hingga 26/11...

dan sekarang masih berada di dalam bilik seminar ni..tapi serius aku dah ngantuk gila dah ni..

sebabnya semalam tak lena tidur sebab hotel ni berada di lingkungan fub dan club..*pengsan*

ok la..sambung dengar kuliah ni..wish me luck ok!

p/s peserta dari negara lain ni tanya kat area dekat2 kami ni mana senang nak cari patung upin ipin dan t shirt dan keychain malaysia ye? betul punya blur bila org tanya ni..

3 Luahan Ikhlas:

ezyra taharin berkata...

byk2 benda,patung upin ipin yg di cari haha..mcm2 la

ANIM berkata...

fofularlah upin dan ipin sama foreigners pun tanya..huhu

LYAfrina berkata...

hihi..ok la tu..banggalah sbb produk malaysia terkenal di mata dunia jugak.. lg pon mmg indon ada beli rancangan upinipin utk disiar d negara dia kan.. lain2 negara x pasti la..