Final Piala Malaysia 2013.. Pahang menang wei!

12:10:00 PG

assalamualaikum semua,

selesai sudah perlawanan akhir bagi Piala Malaysia 2013 yang berlangsung dalam hujan lebat malam tadi..

alhamdulillah..berbaloi pahang dapat cuti sebab menang..aku tumpang gembira sebab tinggal serumah dengan 4 orang pahang yang icnya 06.. cuma aku je yang 01.. huhu..

tahniah pada yang berjaya menjadi juara dan yang kalah harap terima kekalahan dengan hati terbuka..dan berhati-hati bagi yang memandu balik ke rumah..jangan sebab terlalu suka atau marah terjadi kejadian yang tak diingini..

apa pun semua plan kek tak jadi hari ni sebab husna demam dan pagi tadi ada majlis konvo abg long...akan kucuba usahakan besok jugak..inshaaAllah..berusaha ita!

p/s hadiah kemenangan besar bagi pasukan pahang dari husna bila dia muntah berlambak lepas abis game tadi..sekian..

You Might Also Like

7 Luahan Ikhlas

  1. Tahniahlah pahang ye...Boleh tidur lena

    BalasPadam
  2. hadiah dari adik husna tu yang paling gempak..heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..kak..sampai semalam pun tak boleh tidur dibuat husna..

      Padam
  3. as salam
    tahniah pahang dan rakyat pahang..mmg berbaloi tunggu 21 tahun...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq hafiz, tolong jawab bagi pihak org pahang.. hehe..

      Padam
  4. hi..salam perknalan..nide sharing ^^....follow blog saya juga ye...www.madamhealthy.blogspot.com.. (^^)v tQ

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini