Logo KBBA

Jumaat, 18 November 2016

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

assalamualaikum semua, 

teringin nak join giveaway oleh seorang blogger lagi ni.. moga ada rezeki kali ni.. sebab apa aku nak join? sebab hadiah dia aku rasa sangat best.. kenapa best? meh la tengok gambar banner dia ni...

nak join klik banner


gila la kalau kata tak best.. bagi orang yang gila buku.. bila kau dibagi buku-buku depan mata mestilah ada perasaan yang tak dapat digambarkan la... kiranya macam dapat emas tau.. ni kan pulak bila dibagi buku FREE... haaa yee FREE... cuma buat entri je pun.. bukan kena bayar.. 

dan disebabkan kebaikan hati si blogger Kasih Ku Amani bersempena bulan kelahiran beliau dan suami maka hatinya terbuka nak bagi salah satu novel terpilih kepada aku... hahaha... jangan jeles.. confirm menang la ni.. hahaha.. ayat ni macam ayat bila aku tanya abg long masa abis jawab exam je tau... bila tanya.. ok je ummi.. senang sangat.. ok je saya jawab... ko rasa?

ok bersempena bulan kelahiran sha dan suami, akak doakan semoga keduanya berbahagia sehingga ke jannah dan dilimpahi kasih sayang sentiasa.. didoakan juga murah rezeki dan ditetapkan iman oleh Allah s.w.t.. amin...

dan jangan lupa bagi akak menang ye... hahahah... tapi kalau menang novel mistik tu harus baca dalam selimut kot ni... huhuhu.. dasar penakut...
Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

Shahida Dzulkafli berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima kasih kak joint GA Sha..
Insya Allah ada rezeki mesti menang..
Semak penyertaan kat sini ye..
https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

yuk berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck..
yuk pun join gak giveaway nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html
btw yuk dah follow blog awk..
klau sudi..boleh lar singgah n follow blog yuk..

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck

Noor Najwa berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blogwalking sini.. done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html