Logo KBBA

Ahad, 19 Mac 2017

Uyul Rosli 1st Giveaway

assalamualaikum semua,

hari ni aku berangan nak siapkan 2 entri untuk giveaway kawan-kawan ni.. bagus ada kawan-kawan yang rajin ni, aku cuma mampu nak join je la buat masa ni tanda support.

giveaway
Uyul Rosli 1st Giveaway


tak kisah sangat pun dapat menang hadiah ke tidak pun tapi yang penting support kawan-kawan ye tak? lagi pulak kalau giveaway yang senang sangat macam yang uyul buat ni.. 

bagi yang tak tau.. uyul buat 1st giveaway tau dan yang paling penting dia tak suruh tulis apa-apa pun sebenarnya tapi aku je yang rasa pelik noo kalau tak tulis apa-apa sikit pun.. nanti korang pun tak tau nak kelas apa entrinya kan?  nak kata wordless wednesday tak jugak sebab hari ni hari ahad kan? hahaha.. 

ok untuk yang nak join jugak giveaway uyul ni boleh join dengan klik banner kat atas tu ye.. ada hadiah menarik jugak tu menanti.. ada hadiah bisness card dengan top up tu.. sapa nak bagi kan?

ok gi la join mana tau ada rezeki korang nanti.. sebab pemenang dipilih secara rawak je tu.. jadi peluang ada je untuk semua ok.. good luck!

Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Uyul Rosli berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima kasihh Kak Ita for your support. Good luck!

****************************************
Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
Senarai Peserta | Blonolog Blogger Picisan
****************************************