Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 30 Mei 2017

Promosi Pizza Domino's untuk hari Selasa

assalamualaikum semua, korang dah plan apa menu untuk berbuka korang hari ni? tadi aku dah cerita pasal kesedapan menu berbuka hari kedua kami kan? haa.. yang tak baca lagi gi selak balik.. kali ni aku nak cerita pasal menu promosi pizza Domino's untuk hari Selasa je tau!

promosi pizza Dominos


korang yang rasa belum tau apa nak makan untuk berbuka nanti boleh la tinjau-tinjau.. boleh terus ke laman web dia nanti.. sementara tu meh aku ceritakan apa yang best selain tawaran pizza personal yang sangat murah macam kat atas tu.. memang harga menjunam la sebab pizza personal cuma berharga RM3.90 je.. terkejut bila tengok tadi.. murah betul!


promosi tambahan


dan bila korang dan klik yang promosi tu dia akan keluar promosi lain yang lebih best tau.. yang mana memang sangat murah la.. promosi untuk pizza lain yang korang cuma kena tambah harga untuk pizza yang lebih besar.. harga pun berbaloi.. pizza large atau bersaiz besar cuma RM14.90 je satu tau.. 

tapi... ada tapi la.. cuma topping tertentu je la yang ada.. ada 3 pilihan yang macam bawah ni je untuk harga yang murah tu.. kalau selain yang di bawah ni masih dalam promosi harga di hari-hari biasa tu.. 


ini je la pilihan yang ada.. mujur simply cheese kegemaran tu ada


jadi, masih tak tau lagi nak makan apa? gi kat www.dominos.com.my dan jom pizza!

Cerita menarik lain

9 Luahan Ikhlas:

Ana Suhana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ni betul2 dugaan kak. Dah lah mmg suka domino ni. Tak tahan tgk.

Ummi Zarra berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ummi suka sgt pizza nak2 dominos sbb kulit dia tak liat. lapoooo...

Shahida Dzulkafli berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Simply cheese tu tak pernah rasa..

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Boleh lah cuba nanti untuk berbuka, anak-anak Kak Sue memang suka pizza..

Elih Japahar berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alahaii..

Mesti beli jugak ni..huhu

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Confirm beli arini juga

Nadia Johari berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap oii

Bonda Zahra berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah pizza. Favourite aina.