Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 24 Ogos 2017

Ada apa dengan Traveloka dan Sukan SEA KL2017

Ada apa dengan Traveloka dan Sukan SEA KL2017?

assalamualaikum semua, mesti korang pelik tengok tajuk aku tu kan? Ada apa dengan Traveloka di KL2017? Haa.. kalau korang mengikuti facebook atau instagram aku mesti korang perasan yang aku baru je balik dari hadiri kursus di sekitar Putrajaya dan Kuala Lumpur.. dan kalau nak tau sebenarnya susah betul nak cari penginapan terutamanya hotel di kawasan sekitar dalam musim Sukan SEA 2017 berlangsung..

Traveloka dan Sukan Sea KL2017


tapi.. korang jangan risaulah sebab selaku salah satu penaja rasmi Sukan SEA KL2017 ni Traveloka sedang menyediakan promosi yang sangat istimewa.. eh.. kejap.. ada yang masih tak sedar ke kita sedang dilanda demam Sukan SEA KL2017? Meh aku cerita sikit ya.. selepas 16 tahun, negara kita Malaysia dipilih sekali lagi untuk menjadi tuan rumah bagi Sukan SEA yang ke - 29 yang sedang berlangsung dari 17 hingga 23 September 2017.. Setakat hari ini Malaysia selaku tuan rumah dah mendahului dengan pungutan 57 pingat emas dan diikuti oleh Singapura dan diekori rapat oleh Vietnam.. Tema Sukan SEA KL2017 pada tahun ni ialah 'Bangkit Bersama' yang melambangkan ketibaan era negara Asia Tenggara perlu bersatu sebagai satu komuniti.. Hebat! Memang terasa bersemangat betul tema kali ni..

Traveloka, selaku salah satu penaja emas bermurah hati memberikan sehingga 40% potongan harga bukan sahaja untuk hotel tapi jugak untuk penerbangan.. cepat kunjungi website dan juga melalui aplikasi untuk dapatkan tawaran menarik ni.

Promosi Penerbangan

Promosi Hotel dan penginapan


sebagai Official Online Travel Partner untuk KL2017 jugak, Traveloka sedang membuka booth di Bukit Jalil bagi khas bagi tujuan promosi.. korang boleh singgah Booth Traveloka di sana dan sertai peraduan-peraduan yang membolehkan korang memenangi hadiah yang berjumlah RM200,000 tau! Sambil-sambil tengok promosi sambil-sambil boleh menang hadiah jugak kan..  



eh lupa pulak aku nak bagitau pada korang jugak pasal satu lagi yang menarik ni.. terutama buat korang yang minat nak tau perkembangan semasa Sukan SEA KL2017 tapi tak tau mana nak cari, lagi-lagi la bila berada di luar kawasan atau di luar rumah.. haa.. untuk korang yang nak tengok live streaming mengenai Sukan SEA KL2017 tu boleh la melayari laman web www.travelokakl2017.com.my ini..  masa aku aritu pun boleh je tengok di mana-mana berada.. senang sangat sebab siaran dia sangat jelas! Jom la korang kita Bangkit Bersama menonton dan menyokong pasukan Malaysia..

Siaran langsung atau Live streaming KL2017


jadi jangan lepaskan peluang untuk menang hadiah dan dapatkan potongan sempena promosi yang berlangsung ni.. maklumat lanjut boleh didapati dari website di bawah ni..

Laman web rasmi Traveloka : https://www.traveloka.com./en-my/


dah baca abis kan? jadi.. korang rasa apa ada dengan Traveloka dan Sukan Sea KL2017 ni? 

tentunya penjimatan dan hadiah!!! :)







Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow bestnya

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menarik kempen sempena Sukan SEA dari Traveloka nie kan..

Ummi Zarra berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Senang ade apps traveloka ni kan kak. Jadi penaja emas utk sukan sea kemudian byk promosi dibuat sempena sukan sea. Siapa suka melancong tu jgn lepaskan peluang. haishh bestnya..