Selasa, 23 Januari 2018

Traveloka Fly & Win CNY Contest

Traveloka Fly & Win CNY Contest

assalamualaikum semua, siapa sini suka bercuti secara percuma? tipulah kalau kata tak suka kan.. ok kalau ada jugak kata tak suka tu korang duduk tepi dulu tapi sambil terus baca entri ni ya.. hehehe.. ala aku tau korang pasti suka punya bila dapat bercuti dan orang taja semuanya dari tiket penerbangan sampailah ke tempat tinggal.. kalau berminat nak tau pasal ni korang pastinya berminat nak tau pasal Traveloka Fly & Win CNY Contest..


Traveloka Fly & Win CNY Contest


best sangat kalau dapat peluang bercuti lepas tu semuanya ditaja..  tak payah risau pasal harga tiket kapal terbang dan yang lagi penting pasal penginapan yang selesa dan selamat di sepanjang percutian.. pastu tugas kita cuma berjalan dan menikmati cuti je.. memang syok gila la.. aku tau ramai yang teringin tapi masih belum diberi peluang lagi kan.. 

aku dah pernah rasa sekali tahun lepas.. memang syok woo.. pergi cuba sediakan keperluan peribadi dan sedikit makanan je.. memang seronok la.. ok aku tipu pasal bawak sikit makanan tu sebab aku bawak makanan banyak jugak sampai terpaksa sedekah kat orang Korea masa tu.. hahaha.. takut sangat lapar kat negara orang kononnya.. tapi kali ni aku bukan nak ceritakan pasal trip aku ke Korea yang ditaja tu.. aku nak cerita pasal peluang untuk korang merasa jugak trip percuma macam ni termasuk penginapan tau..

dan peluang ni sebenarnya termasuk sekali nak ajak korang bermain permainan mudah je.. insyaAllah permainan yang menyeronokkan dan akhirnya korang akan berpeluang untuk menang hadiah lumayan yang ditawarkan.. sebenarnya hadiah percutian percuma ni ditawarkan oleh Traveloka bagi contest yang dinamakan Traveloka Fly & Win CNY Contest.. Contest ni diadakan bersempena perayaan Tahun Baru Cina yang akan tiba..

apa je panduan untuk contest ni? senang sangat tau.. korang cuma perlu login dengan menggunakan facebook korang dan kemudiannya main permainan yang disediakan.. klik je link ni untuk mulakan permainan CNY 2018 Contest ni ..  permainan yang sangat-sangat senang tau.. cuma perlu terbangkan kapal terbang comel dengan menggelak segala rintangan yang ada di sepanjang laluan.. pertandingan ini dianjurkan bermula dari 22 Januari 2018 sehingga ke 28 Februari 2018 ni tau jadi korang kena cuba permainan ni dari tarikh yang diberi tu.. 

korang akan nampak gambar macam kat bawah ni bila bukak ikut link pada contest CNY kat atas tu.. jadi klik je terus kat login with facebook tu.. 


klik kat login with Facebook


kemudian dia akan keluar gambaran macam ni pulak ya.. korang boleh mulakan terus permainan dengan klik start game atau boleh jugak baca dulu syarat-syarat dan jugak baca dulu cara permainan dia.. atau nak senang baca je la kat gambar bawah ni.. aku dah sesiap dah screenshot untuk korang tengok dan baca.. 


boleh pilih je nak baca syarat dulu atau terus start game


ini aku dah lampirkan cara nak main ok


permainan dia tu mudah sangat tau.. cuma gunakan jari dan tekan-tekan je atau tap-tap untuk pastikan kapal terbang comel tu terus terbang menuju ke destinasinya ok..


ok get ready and play! 

dan kemudian bila korang dah berjaya habiskan permainan dia akan keluar markah macam kat gambar kat bawah ni..


markah akan ditunjuk sejurus lepas habis permainan ya

jangan korang pandang rendah kat markah aku ni ya.. yang ni aku saje je nak bagi korang semangat untuk kalahkan aku.. markah yang tinggi-tinggi tu aku simpan sendiri je supaya korang tak patah semangat.. hahaha.. tolonglah percaya..

jadi bila korang dah masuk contest tu,  jangan pulak ingat itu je la sekali je peluang korang tau.. korang boleh je nak main game tu pada bila-bila masa asalkan masih berada dalam lingkungan tarikh pertandingan tu lagi.. main je la sampai korang rasa korang dapat score yang tertinggi yang mana boleh mengalahkan aku nanti.. hahaha..  jangan harap la aku nak duduk saja tau.. aku pun nak menang jugak.. 

eh jangan lupa ada syarat jugak ya.. macam biasalah kan kalau ada pertandingan mestilah ada syaratnya.. sesiapa yang nak masuk pertandingan ni mestilah berumur 18 tahun dan ke atas pada Januari 2018 ok.. kalau tak cukup umur tu jangan gaduh kata tak boleh pulak masuk dan tak aci pulak.. korang macam biasalah kena ada kebenaran dari ibubapa.. pastikan korang baca syarat-syarat pertandingan yang lain tu jugak ya..

masuk pertandingan cuma main game je.. dah la senang boleh dapat hadiah pulak lagi.. eh hadiah? aku belum cerita lagi pasal hadiah kan? hadiah sangat lumayan tau.. tempat pertama boleh dapat percutian 6 hari 5 malam ke Seoul termasuk tiket penerbangan dan penginapan.. tempat kedua pulak percutian 5 hari 4 malam ke Phuket juga termasuk tiket penerbangan dan penginapan.. tempat ketiga percutian 4 hari 3 malam di Pulau Langkawi..  jugak termasuk tiket penerbangan dan penginapan.. wahhhh... siapa tak cuba memang rugilah.. eh jap.. kalau yang tak bernasib baik nak dapat pakej percutian tu tentu masih boleh senyum jugak kalau dapat RM1000 baucer dari Traveloka kan? yang ni untuk 2 orang pemenang bertuah yang dah cuba permainan dan kemudian rajin pulak kongsikannya atau share kat facebook memasing.. best kan? share je pun boleh berpeluang dapat hadiah..

jadi pastikan korang jangan berlengah untuk masuk pertandingan ni ya.. maklumat lanjut mengenai pertandingan Traveloka Fly & Win CNY Contest dan promosi yang lain boleh tengok di :

Traveloka

Traveloka Fly & Win CNY Contest

21 Januari - 28 Februari 2018


Ceritaita

Cerita menarik lain

9 Luahan Ikhlas:

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronok kan kalau dapat pergi bercuti percuma nie, apalagi jom la kita main game tu Ita.. hehehe..

Amanda Suria berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menarik la...rasa nak join..mana tau menang percutian ke flight ticket ke kan..

Azlinda Azman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saje je lah tu tunjuk yang markah 0 padahal silap aribulan beribu markah kak Ita ni hehe

Mimin Adam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mimin pun join . sbb tak susah nak join. game dia pun best. good luck kak collect angpoww

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dh try main ita. Max markah 40 aje haha

Nieyla Nadia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah try main dah semalam....
mainan ni boleh mendatangkan stress..hihihihi...
asyik jatuh je...

Tunsha Ayunie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hadiah tersangatlah lumayan. Padahal main game je pun. Alahai.. memang bertuah sampai yang menang nanti. Tergugat iman bila tengok hadiahnya..

Afizah Abd Rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam best jer game tu. Good luck. Nak try jugak lah.

Mimi Azirah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dua kali je saya majn game ni leoas tu malas dah..hahaha