17 CPUV Nuffnang?

2:32:00 PG

assalamualaikum semua,

walau lama tak bersiaran dan jarang-jarang bersiaran...tapi alhamdulillah..rezeki masih ada..tq nuffnang..

takde gambar nak disertakan ok..karang korang kata aku riak pulak.. ;p

harap maaf bagi yang tinggal komen tapi tak berjawab..line sangat tak membantu..ditambah pulak dengan guna hp je ni...super lembab ok..

p/s eh...apa ke hal yg aku update blog pepagi buta ni...tido la ita wei...

#saya ada anak kecik..harap maklum ok..

You Might Also Like

1 Luahan Ikhlas

  1. tahniah ita.. itu maknanya nuffnang cayang kat ko hihi.. aku ni kalau ad nuffnang max dpt 0.15 huhu nak wat caner.. takde status gelihati tu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini