Selasa, 11 Oktober 2016

Menang Hadiah Peraduan 'Mak Saya Kata Saya Anak Bijak' Anjuran Dutch Lady

Assalamualaikum semua,

hari ni dapat perkhabaran gembira... aku menang peraduan anjuran Dutch Lady.. contest 'Mak Kata Saya Anak Bijak'.. alhamdulillah syukur.. walaupun sebenarnya cuma menang tak banyak tapi aku bersyukur betul la...

peraduan Dutch Lady


sebenarnya kalau ikutkan macam ramai je yang dapat sebab dia kira semua 250 penyertaan pertama setiap minggu.. tapi tak boleh la dapat berulang.. cuma satu hadiah je untuk setiap peserta... peraduan ni dah berlangsung lama dari 7 Ogos 2016 lagi dah tau... cuma aku tau dah awal bulan September tu haaa... itu pun sebab Pinky Momma share dalam blog dia.. rugi betul sebab memang tiap bulan pun kami memang membeli susu Dutch Lady untuk adik Hadi... tapi syukur la jugak dapat jugak melekat hadiah yang satu ni haa...


gambar yang dipertaruhkan


dan sekarang ni aku cuma bersedia dengan telefon je la... mana la tau kot-kot tetiba je Dutch Lady call ajak join untuk Hi Tea dengan Scha AlYahya dengan si comel Lara tu ke kan? hahaha... berharap kau... ye la sebab Dutch Lady dah bagitau yang diorang akan pilih pulak sepanjang 9 minggu penyertaan tu foto atau gambar yang paling kreatif setiap minggu penyertaan akan dipilih oleh penganjur untuk bersama-sama pemenang yang lain untuk hadir ke majlis Hi Tea atau jamuan teh bersama Scha Alyahya dan anaknya Lara... best kan? doakanlah ek kot gambar anak-anak aku terpilih..  sesiapa yang dah hantar penyertaan tu rajin-rajin la periksa email korang ye...

6 Luahan Ikhlas:

PinKy MoMMa berkata...

tahniah kak ;)

Rozita Ceritaita berkata...

tq dik...alamak..baru perasan lupa tag blog ko dik..huhu..esok akak edit..hehe

Khairul Bariah berkata...

tahniah ita. saya ada jugak tengok iklan ni tp tu lah nak mencipta idea tak keluar2. padahal, setiap bulan memang beli dutchlady utk anak bongsu saya.

selamat menunggu call. T_T

Rozita Ceritaita berkata...

terima kasih awak.. yg ni pun tulis sepontan je ikut gambar..hehe

OKje berkata...

Tahniah Ita..... Rm50 henggit pun duit jugak. Baiklah ada daripada tak de hihi...Rezeki weyh!!!
Dah...dah...mulai sekarang buat solat hajat mintak dapat hi tea pulak hihi

Rozita Ceritaita berkata...

aah.. ye la.. baik!