Rabu, 7 Ogos 2019

Keputusan permohonan Pra Sekolah dan penempatan Tahun 1 2020

assalamualaikum semua,  minggu ni aku agak sibuk.. banyak keja dah tertangguh dah ni.. tapi tak sempat nak toleh kiri kanan dah nampaknya.. minggu lepas sibuk sama-sama dengan abg long yang hadapi peperiksaan percubaan untuk UPSR.. biasalah kan anak pertama.. mak yang risau lain macam.. dah selamat habis semalam pun.. baru maknya senang hati nak tulis blog balik.. 

Keputusan permohonan Pra Sekolah dan penempatan Tahun 1 2020


dan kebetulan pulak minggu ni keluar keputusan permohonan Pra Sekolah pulak.. berdebar dari minggu lepas lagi.. dah lama dah berharap anak dapat sekolah di Pra Sekolah ni tapi asyiklah tak berpeluang sebelum ni.. jadi bila sampai giliran adik hadi ni bersungguh-sungguh la aku mintak jugak.. 

dan keputusan yang keluar pada 5hb Ogos baru ni amatlah mengembirakan hati kami.. akhirnya ada anak yang berjaya mendapatkan tempat di Pra Sekolah ni.. alhamdulillah syukur ya Allah.. tahun depan legalah sikit ayah dia sebab cuma uruskan anak-anak kat sekolah yang sama je la.. cuma abg long je yang tak tau lagi akan bersekolah di mana.. 

Keputusan permohonan Pra Sekolah dan penempatan Tahun 1 2020


jadi bagi korang yang ada anak nak masuk tahun 1 atau Pra Sekolah pada tahun 2020 ni bolehlah check keputusan permohonan korang kat laman web macam gambar kat bawah ni.. 

Keputusan permohonan Pra Sekolah dan penempatan Tahun 1 2020

Keputusan permohonan Pra Sekolah dan penempatan Tahun 1 2020


harap dapat membantu dengan info ni ya..

Anda juga boleh merujuk tutorial yang disediakan oleh eSemakan, dengan mendapat panduan lebih lengkap dan lanjut.

Ceritaita
Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Rubiah Kadir berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Syukur. Kali ni anak ruby yang ke 3 ni dapat pra di sekolah kerajaan. Abang2 nya yang sebelum ni tak dapat

Cik Itah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

great sharing!