Rabu, 4 November 2020

Nestle PRE SALES 11.11 , 11.11 DOUBLE DIGIT SALES, REVLON & KELLEN MUNOZ SALES

Assalamualaikum semua, korang sihat hari ni? Dah makin banyak kawasan yang kena PKPB lepas pengumuman semalam kan? Kalau masa PKPB ni semua pergerakan akan jadi terhad.. maklumlah nak keluar rumah pun kena hadkan berapa orang je yang boleh dalam satu rumah.. pada aku aktiviti yang paling ketara terkesan adalah membeli-belah.. yelah.. biasa kita gi pasaraya atau keluar beli keperluan mesti nak angkut anak-anak sekali kan? Tapi kita tak boleh pulak nak bawak keluar anak-anak bila dah PKPB.. semuanya kena duduk rumah.. korang setuju tak?


Nestle PRE SALES 11.11 , 11.11 DOUBLE DIGIT SALES, REVLON & KELLEN MUNOZ SALES

Nestle PRE SALES 11.11 , 11.11 DOUBLE DIGIT SALES, REVLON & KELLEN MUNOZ SALES

Tapi sekarang ni membeli-belah kat rumah pun dah boleh dah dengan adanya platform pembelian online macam PG Mall.. PG Mall https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=700 ni dah ada sejak 2017 lagi dan satu-satunya platform e-commerce tempatan yang berada di Malaysia.. dan menjadi platform e-Commerce nombor 1 di Malaysia.. yang uniknya PG Mall menggunakan konsep ConsuMerchant dalam platformnya yang membolehkan pelanggan mendapat manfaat dari setiap transaksi yang dibuat.. PG Mall telah disenaraikan di tempat ke 3 teratas di dalam laporan dari Iprice di https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ .. dan lagi best PG Mall ni menerima pelbagai cara pembayaran.. contoh macam kat gambar bawah ni..

 

 

Lagi best bila dah masuk bulan November ni.. aku rasa ramai yang tunggu tarikh istimewa 11.11 kan? Eh tak tunggu? Ala rugi la kalau korang tak tunggu.. sebabnya kalau kat PG Mall ni tak terkecuali jugak akan buat jualan bersempena 11.11 ni tau.. Cuma yang lagi bestnya.. jualan bukan hanya pada 11.11 je tapi akan berlangsung dari 1 November sehingga 11 November 2020.. yeay! Ada banyak hari untuk shopping!



Antara jenama yang akan mengadakan jualan 11.11 di PG Mall ni ialah:

Nestle Pre-Sales 11.11




Semasa jualan 11.11 di PG Mall ni, Nestle Pre-Sales 11.11 menawarkan potongan sehingga 50% tau.. dengan tawaran potongan RM25 dengan perbelanjaan minima RM80 je.. tapi korang kena cepat tau sebab ianya terhad hanya untuk 1000 unit pertama saja! Lambat melepas la jawabnya.. korang kena guna kod masa nak check out tu nanti ya.. guna kod ni : NESTLE20 .. pastikan korang masukkan kod untuk dapat diskaun dan.. ada dan lagi.. boleh menang hadiah misteri pada 100 tempahan pertama.. haa.. nampak tak kenapa kena buat pembelian awal? Boleh berpeluang untuk memenangi Milo Plus Fibre percuma dan juga Maggi Hot Cup Tomyam.. best kan? Eh ada lagi.. boleh dapat penghantaran percuma dengan setiap pembelian RM80 ke atas ok.. klik je link ni kalau nak terus ke promosi menarik ni.. https://pgmall.my/Nestl%C3%A9-Online-Store-1

      

Khind Pre- Sales 11.11

 


 

Eh.. ada jugak jualan barangan elektrik ya.. jangan cakap takde pulak.. ni Khind buat jugak jualan Khind Pre-Sales 11.11 tau.. jualan dia cuma hari ni je tau.. paa 5 November 2020.. jadi korang kena cepat tau.. banyak potongan diberi.. contoh macam Khind Mini Food Chopper ni haa.. Cuma RM55.99 je selepas potongan sebanyak lebih 70% tau yang ni.. berbaloi sangat.. aku ada sebiji lebih kurang macam ni kat rumah.. sangatlah membantu untuk kerja-kerja di dapur.. eh.. nak tengok barang lain boleh pergi je terus ke link ni https://pgmall.my/Khind-by-Costplus-Online-1




G2000 Pre-Sales 11.11




Ada potongan RM20 dengan pembelian minima RM80 dengan guna kod G2000DAY





Korang pernah dengar pasal G2000? Haa… kalau belum ini masa nak kenal.. elok sangat kalau kenal waktu dia buat promosi GS200 Pre-Sales 11.11 .. G2000 ni adalah tempat untuk korang cari baju-baju formal untuk pakaian pejabat.. yang pasti cantik-cantik la semua.. macam seluar lelaki kat atas ni.. smart je tengok model tu pakai kan? Yang ni dapat potongan sehingga 50% ya.. haa.. ambik.. separuh tu.. siapa nak bagi? Kalau korang berminat tunggu jualannya esok ya.. hanya pada 6 November 2020 je tau.. boleh pergi terus ke link ni.. https://pgmall.my/G2000-Malaysia-Official-Store-1


11.11  sales

 


 

Yang ni yang paling best tau.. 11.11 sales ni hanya pada 11.11 je..boleh dapat sehingga 11 % diskaun dengan pembelian serendah RM11 je tau.. tapi korang kena masukkan kod diskaun ni masa check out ya : 1111.. jangan lupa pulak.. lupa rugi.. boleh dapat penghantaran percuma sehingga RM4.. jadi pastikan korang tanda sesiap tarikh ni dalam kalender korang.. 11.11 Sales PG Mall!

 




 

Revlon Store Launch



Haa… yang ni kalau orang perempuan memang paling suka la ni.. sesiapa yang tengah sibuk nak cari barang hantaran untuk orang perempuan pun sesuai sangat la tengok Revlon Store Launch ni.. perasmian kedai Revlon di PG Mall.. apa je yang ditawarkan? Diskaun sehingga 50% tau.. haa.. separuh tu.. berbaloi! Ada pembelian hot deal pulak untuk produk komestik untuk mata, bibir, muka dan rambut.. haa… kira dia cover semua la ni.. harga hanya dari RM22.43 je tau.. korang pergi la ke link ni sendiri kalau tak percaya..  https://pgmall.my/REVLON-Official-Store-1

 

Kellen Munoz Store launch



Bukan satu kedai elektrik yang buat jualan sempena 11.11 ni tau.. tapi DUA.. hahaha.. DUA.. sebut sambil nyanyi-nyanyi.. suka sangat la tu.. tapi korang yang tengah survey barang elektrik tu boleh la usha.. yang Kellen Munoz Store Launch ni kira perasmian pembukaan kedai Kellen Munoz Official la.. ada banyak barangan letrik untuk kegunaan dapur.. semua barangan ada potongan sehingga 70 % ya.. harga dari RM57.99 je tau… aku berkenan betul bila tengok Air Fryer dia macam kat bawah ni..  warna merah cantik gila.. dapat potongan 78% pulak tu dengan harga cuma RM179 je korang.. ehh.. cerita banyak pun tak guna cepat la pergi tengok kat link dia kat sini https://pgmall.my/KELEN-MUNOZ-Official-Store-1

 



 

Walaupun 11.11 tu lama lagi tapi korang tak payah tunggu lagi la.. boleh mula shopping mulai sekarang tau! Kalau terlepas jangan kata aku tak bagitau pulak nanti.. haha.. Tunggu  apa lagi !!! JOM Checkout PG Mall sekarang !

 

Maklumat Lanjut

 

LAMAN WEB RASMI

https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=700

FACEBOOK RASMI 

https://www.facebook.com/PGMallMalaysia/

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/pgmall.my

TELEGRAM

https://t.me/pgmallofficail001

 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform

#Shopnow #Shoponline #1111sales #11doubledigitsales #Nestle #Khind #G2000

#Kellenmunoz #Revlon

 

 Ceritaita

 

 

0 Luahan Ikhlas: