Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 18 Mei 2011

awal sgt tu.....huhu....

salam semua,

lepas aku post entry ni tadi dugaan yg hebat.... tetiba je dpt sms tahniah..... hehehe.... malu la aku wei... korang buat camni.... ahaks... awal lagi la korang nak buat andaian.....

ok...ok... aku buat pengumuman tak rasmi ek.... aku dah check dgn pregnancy kit.... memang ada 2 line.... tp nak kena confirm dengan scan dulu..... pasalnya aku tak pernah datang period sejak najmi lahir haritu....

jadi kalau betul pun kami tak sure bape bulan dah.... cadangnya nak gi scan hujung bulan ni.... nak confirm dulu... jadi korang simpan2 dulu tahniah korang untuk aku tu sampai hujung bulan dah konfim nanti ye...ok? Cerita menarik lain