Ariana's story 1st GA

11:35:00 PG




salam,

sebelum aku naik atas jap ni... aku nak buat GA akak tersayang ni la kejap....

akak laaaama dah akak ajak saya join kan..... saya tengok pun dah ramai yang join... wah ada peluang menang tah tak ni.... apa pun saya cuba la buat sekreatif mungkin supaya akak boleh pilih saya untuk bagi salah satu collection english akak tu.... leh buat penyeri ruang rumah baru saya tu nanti.... hehe... mengharap...

aku kenal kak zana ni sejak di mula komen kat entri aku Jelajah blog kategori ibu...



lepas tu blogger yang dikenali sebagai Ariana's tak pernah jemu meninggalkan komen di entry aku ni...

terima kasih kak menjadi pengunjung setia kat sini....

buktinya ada di bawah ni.....


diharap persahabatan ni kekal selama2nya ye kak....

sapa yang nak join meh klik SINI... tak pun klik je kat gambar kat atas nuuuu....

p/s : nasib akak tak suruh buat kat sidebar tu... sy malas...huhu..

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. hehe..Ita, Terimakasih lah sebab sudi join GA akak ye..Good Luck org Kuantan!

    BalasPadam
  2. ariana's:
    mekasih kak sudi buat contest... berjaman nak join...hehe...

    BalasPadam
  3. salam singgah,
    boleh la join GA blog mima jugak ye :)

    BalasPadam
  4. gud luck ita :)
    akak pun ada joint ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini