Rabu, 4 Mei 2011

korang ni saje je kan...

salam semua,

dah makan tengahari belum... kalau belum pegi la menunaikan kewajipan untuk perut tu.. kesian dia... kecuali orang2 yang diet ok...

aku dah makan tadi... teman kawn sebilik ni haaa... gi settle urusan dia kat lhdn... dia dah lupa nak isi hari tu.. baru gi buat tadi ni... lepas tu terus kami makan tengahari kat Aida's kat bawah center point tu je...

aku ambik sayur bayam.. hati ayam... kupang... semua sumber iron tu bagi tambah darah...hehe... alhamdulillah kenyang....

sebenarnya aku nak tanya korang ni....
tentang iklan kat blog aku ni haa....
pilih jawapan kat bawah ni ye...
a) semak sangat  la.....
b) iklan...huh... menyampah aku tengok...nak duit free la tu...
c) aku suka iklan
d) letak satu jadi la...bukan aku tekan pun...
e) semua jawapan kecuali c

p/s korang saje kan... penat tau aku copy paste sekali pun korang tak pernah klik... sampai hati korang... derma2 la sikit untuk rumah baru aku nanti... Cerita menarik lain
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

~izan~ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iklan ni nuffnang tu yer..izan tak pernah check pun berapa ada hihi..nanti izan tolong klik hehe...

aidas tu kedai kwn izan...tp izan pun jarang mkn kt situ sbb org selalu ramai kalau tghari kan.. =D

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

izan:
ye la.. hehe..mekasih ye...

kedai kawan izan ke? baru kali kedua makan.. xleh selalu... mahal...huhu...