Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 18 Mei 2011

tolong aku wei....!!!!!!!!!!!!!!

salam semua,

hah.... kan aku dah kata.... tadi dah ada komen elok2 aku buang.... pastu.... terus takde tempat nak komen dah ni camne?

wei sesapa leh tolong aku tolong wei.... terus takleh nak buat apa dah ni.... nak godeh kat mana lagi ni ye?

aku dah unistalll intense debate tadi.... dah selamat.... pastu aku cuba la save balik benda yg aku dah ubah tu... tup2 takde lak komen apa2 kuar ni apsal ek? sesapa yang pandai IT ni meh la  ajar aku ni haa..... buntu dah wei.....

perkataan komen tu pun dah takde terus dah.... camne ni.....tolong la sesapa pandai ni... aku betul2 tak tau ni... Cerita menarik lain