Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 28 Jun 2017

Menang duit raya dari Denaihati!

assalamualaikum semua, semalam dah cerita pasal rezeki menang RM500 dari SGshop.. hari ni nak cerita pulak menang duit raya dari Tuan Amir Denaihati yang baik hati.. alhamdulillah..

rezeki duit raya


seingat aku memang tiap tahun ada je disediakan hadiah berbentuk wang tunai untuk pembaca blog Denaihati.. kadangkala contestnya sangat senang nak buat.. tapi berbaloi untuk cuba.. 

bukan setakat ganjaran duit raya macam ni.. malahan beliau memang rajin sangat panjangkan rezeki yang beliau terima melalui cara macam ni.. antaranya yang aku pernah join ialah..

1. Senaraikan entri blog yang paling banyak dikongsikan oleh pembaca Denaihati.

2. Senaraikan entri blog yang paling suka kita baca dalam bulan Ramadhan.

3. Senaraikan status facebook page Denaihati yang paling aku suka.. yang ni yang terbaru la..

dan sebagai ganjaran, peserta yang berjaya memikat juri boleh mendapat hadiah wang tunai.. yang no 1 tu aku tak berjaya.. no 2 dapat RM25 dan yang terbaru no 3 tu aku dapat RM50.. alhamdulillah.. sapa nak bagi gitu-gitu je kan..  ini pun bukan semua.. yang aku join je.. ada je lagi yang aku tak sempat join..

buat Tuan Amir dan team Denaihati.. terima kasih kerana panjangkan rezeki tuan buat kami si pembaca ni.. walaupun cuma pembaca senyap blog tuan tanpa komen sejak dulu lagi.. saya sangat hargai jasa tuan.. seingat saya tuan jugak dulu rajin datang bertandang dan memberi komen peringatan buat saya dalam blog ni.. alhamdulillah saya hargainya sangat-sangat.. semoga terus murah rezeki tuan dan terus bermurah hati dengan orang lain.. amin.

Cerita menarik lain

8 Luahan Ikhlas:

Mimi Azirah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah kak ita. Sy pun sama menang duit drp Tuan Amir Denaihati

JAMIL HASHIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TAHNIAH

Shahida Dzulkafli berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah.. Tahniah

Khairul Anwar berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam mana nak contest-2 ni kak hehe saya tak pernah lagi join kontes2 macam ni sebab tak tau ape-2 langsung info xD :(

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya ALlah murahnya rezeki ko ita. tahniah

syuhada salleh berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah sis!

Lea Azleeya berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah.. tahniah kak ita.. Rezeki raya tu..

Rozita Cerita Ita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Khairul Anwar

follow fb Amir Denaihati dik (^▽^)