Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

3:54:00 PTG

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

assalamualaikum semua, teringin lama dah nak join giveaway oleh blogger dan SGShop Malaysia ni.. ada beberapa blogger dah buat tapi asyik la terlepas peluang.. dan kali ni tak kira.. nak join jugak.. hahaha.. semoga ada la rezeki blog Cerita Ita ni kan.. amin..

meh kita tengok apa je syarat-syarat dia.. 

1. Suruh buat entri.. ok tengah tulis..


2. Letak Banner dan link.. ok done sesiapa nak join sila klik banner ok..

3. Kena daftar ke SGShop.. macam susah guna komputer ni.. last-last guna hp baru boleh.. ntah kenapa..

Username SGShop [ shazie8279 

4. Wajib follow blog Solehah Shamsuddin.. done jugak!

ID Blog [ Rozita Cerita Ita

5. Wajib follow facebook bellapinkylixious .. done jugak!

ID Facebook [ Rozita Abdul Rahman

6. Wajib follow instagram.. done jugak

ID Instagram [ @Ceritaita

7. Copy link ke entri asal.. done jugak!


terima kasih ye penganjur.. semoga ada rezeki jugak untuk menang.. amin..


You Might Also Like

5 Luahan Ikhlas

  1. Wah good luck ita semoga menang

    BalasPadam
  2. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA saya.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini