Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

Barang baru hakimi

entry kali ni aku nak cite sal hakimi...banyak yg dah tertinggal...lama benor tak update blog ni...kesibukan yang amat...bulan lepas kami ada beli 2 benda yang hakimi leh pakai hari2...

1. bean bag...aku leh beli sbb harga dia murah..kedai tu buat sale bean bag sampai 70%..ingat nak sambar untuk adult sekali tapi bajet tak cukup...waaaa....jadinya kami beli untuk hakimi je dulu...yg adult tunggu thn depan punya sale lak...waaa...



ni gambornya....sebenornya aku nak ambik corak lain..tp dah namanya pun sale kan...corak limited je...


2. kami beli meja tulis dengan kerusi...cantik(aku kata la..hehe)

selama ni puas nak cari yg cantik dan MURAH...hahaha...baru kali ni dpt...

tp aku kena tipu gak dengan tokey kedai tu...dia kata dia buat sale..rm70 je...tak dapat kat kedai lain2..memang betul tul...cuma bila aku gi Carefour lak lepas tu...rm60 ambik ko lagi murah....alahai...rugi rm10 aku bg kat tokey tadi...tu la..anak punya pasal...ni lak gambornya...(kusi dia tu kecik sgt...tak muat punggung aku yg dah lebor ni...hahaha...)

gambar ni kami ambik betul2 lepas balik beli tau...tengok je la muka hakimi yg excited dpt kusi meja baru...hehe....terus nak abc....hehehe...







Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus