Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

hari yang malang..

hari ni leh kategorikan hari yang amat malang buat aku kot...

sebabnya...peristiwa setahun lepas berulang balik...wah...benci betul nak menghadapi hari-hari mendatang....kerana anak2 harus ku teruskan jua...

menangis? dah takde air mata dah nak kuar....letih la camni...

bila dia nak sedar agaknya...aku dah letih dah...semoga Allah tabahkan aku menghadapi dugaan ni sekali lagi...demi anak-anak aku...

kawan-kawan...walau dimana pun korang berada...doakan aku kuat ye...

Ulasan

  1. salam ta..ermm entah mcmana aku dpt agak sblm ko update nih, tp aku hrp tidak..nmpaknya betul..maaf ta. Allah ada, minta apa saja kepada Dia..Dia lebih tahu segala2nya

    BalasPadam
  2. mekasih faiz...aku ingat Allah sentiasa ada..dan sebab tu kepadaNya aku selalu berdoa...insyallah Dia sentiasa berikan yang terbaik kan?

    BalasPadam
  3. yeah betul..sama2 kita kuatkan hati kita insyaallah..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus