Rabu, 28 April 2010

ISO 17025



alhamdulillah...lega dah petang ni..selamat menjalani pre assessment selama 2 hari yang rasanya amat menyeksakan...sebabnya? aku kena hadap sorang2...bos kena gi peksa PTK selama seminggu...sorang lg klik lak kena kursus induksi selama 2 minggu..semua minggu depan baru ada...bos try mintak tangguh tapi x leh dapat lagi dah terpaksa la menghadap gak...

sekurang-kurangnya berjalan lancar dan selamat semuanya walaupun banyak dapat NC..tapi x pe la kan..kami budak baru belajar...nak buat camne...
selepas ni lak kena ada pembetulan sebelum leh layak untuk compliance audit lak...harap2 semuanya akan berjalan lancar hendaknya...amin..

malam ni nak jalan2 dgn shah n hakimi...makan kat luar pastu nak gi scan baby dalam perut ni jap..esok kita upload gambar ek...bubey...

2 Luahan Ikhlas:

mamapp berkata...

17025 utk apa ita? kt tmpat aku yg 9001:2008 ajer

Rozita Ceritaita berkata...

ISO 17025 ni berkaitan dengan makmal..kalau 9001 tu lebih pada pengurusan je...yang 17025 ni semua sekali lab, pengurusan dan method..tu yang lagi serabut tu..