ISO 17025

4:41:00 PTG



alhamdulillah...lega dah petang ni..selamat menjalani pre assessment selama 2 hari yang rasanya amat menyeksakan...sebabnya? aku kena hadap sorang2...bos kena gi peksa PTK selama seminggu...sorang lg klik lak kena kursus induksi selama 2 minggu..semua minggu depan baru ada...bos try mintak tangguh tapi x leh dapat lagi dah terpaksa la menghadap gak...

sekurang-kurangnya berjalan lancar dan selamat semuanya walaupun banyak dapat NC..tapi x pe la kan..kami budak baru belajar...nak buat camne...
selepas ni lak kena ada pembetulan sebelum leh layak untuk compliance audit lak...harap2 semuanya akan berjalan lancar hendaknya...amin..

malam ni nak jalan2 dgn shah n hakimi...makan kat luar pastu nak gi scan baby dalam perut ni jap..esok kita upload gambar ek...bubey...

You Might Also Like

2 Luahan Ikhlas

  1. 17025 utk apa ita? kt tmpat aku yg 9001:2008 ajer

    BalasPadam
  2. ISO 17025 ni berkaitan dengan makmal..kalau 9001 tu lebih pada pengurusan je...yang 17025 ni semua sekali lab, pengurusan dan method..tu yang lagi serabut tu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini