Mental Age Test

1:02:00 PTG

assalamualaikum semua,

hari ni dapat sesuatu dari kawan di facebook...

ujian umur mengikut mental anda.... menarik kan?

dan aku dah try buat....

keputusannya adalah....


 Mental Age Test



hahaha...mujur sama dengan umur sekarang ni...... eh tapi macam muda jugak la kan? sebab dalam beberapa hari lagi nak berganjak ke 35 tahun.... (kalau ikut bulan Islam dah cukup pun..4 Safar)...

ada yang berminat nak cuba?

meh gi kat MENTAL AGE TEST ... lepas tu komen korang dapat umur berapa yek?



p/s terima kasih yang sudi singgah dan bagi komen.. tuan rumah tak sempat nak balas lagi... petang ni nak balik kg... doakan keselamatan kami ye...

You Might Also Like

5 Luahan Ikhlas

  1. my mental age is 28. i'm 21 years old.

    BalasPadam
  2. umo CN 27, tp mental age 34! pergh..

    BalasPadam
  3. akak pun dapat 34..hmmm... kurang accurate la kot. Simple questions jer pun...sajer nak lepas boring jer akak rasa... Quite fun juga kan.

    BalasPadam
  4. nak try..hahah..mg slmt sampai ke kg.. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini