Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com

4:20:00 PTG

assalamualaikum semua,

dah lama tak join segmen... terutama bloglist.. hari ni merajinkan diri...


 
Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Jun 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

p/s hati tengah gundah gulana.... mintak kawan2 doakan abah....

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. Assalamualaikum and hi ! Singgah awal takut raya nnti tak sempat datang 'rumah' hehe. Sihat ke tuan blog ? Follow sini jugak #458

    http://theathra.blogspot.my/2016/06/segmen-12-jam-bloglist-21-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2016/06/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan diumumkan pada malam ini. good luck ya..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini