1'st Giveaway sempena B'day SA 6/6/2021

8:09:00 PG

Assalamualaikum semua, lama dah rasanya aku tak join apa-apa peraduan atau contest kan?.. sibuk juga sejak akhir-akhir ni.. banyak yang patut buat pun tertunda.. tapi kali ni aku nak join juga giveaway yang kak SA buat.. 1'st Giveaway sempena B'day SA 6/6/2021.. sebab nampak senang ni..  jom korang sesiapa yang nak join.. 





Syarat-syarat penyertaan :


  1. Follow blog Suriaamanda 
  2. Subscribe Youtube channel Suriaamanda (klik Sini)
  3. Follow Instagram SA ( Klik Sini)
  4. Follow Facebook SA ( Klik Sini
  5. Copy and paste banner di atas. Buat entri "1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021"
  6. Komen link penyertaan di komen di bawah.
  7. 10  penyertaan SA akan masukkan dalam Bloglist Ahli- Ahli Mesyuarat Tingkap di sidebar (Random.org)

Hadiah bagi (6) orang peserta yang bertuah yang akan dipilih dengan cara cabutan melalui 
(Random.org)  


Marilah join beramai-ramai rakan blogger sekalian. Terima kasih sekali lagi untuk yang join !

Tarikh penyertaan :  10 May 2021 - 6 June 2021 (Pengumuman pada 7 June 2021)

Ceritaita


You Might Also Like

9 Luahan Ikhlas

  1. Terima kasih Ita join...really appreciated..all the best ye....

    BalasPadam
  2. semoga berjaya,. Naim mai dari segmen yang sama.

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/05/1st-giveaway-sempena-bday-sa-6-june-2021.html

    salam ramadhan kareem,

    BalasPadam
  3. Goodluck and all the best!

    Saya datang dari giveaway yang sama hehehe. Salam kenal :)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/05/1st-giveaway-sempena-bday-sa-6-june-2021.html

    BalasPadam
  4. Goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/05/1st-giveaway-sempena-bday-sa-6-june-2021.html

    BalasPadam
  5. all the best =)

    jemput join GA di blog
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    BalasPadam
  6. Hai!

    Dari segment yang sama jugak. GOOD LUCK!

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini