Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 21 Februari 2011

ada lagi tau...

salam semua,

selamat pagi senin ye...aku saje je nak buat entry pembukaan setelah pembekuan blog yang agak lama ni...teruk kan?

minta maaf la ye...macam2 halangan...busy dengan anak2 lagi...celcom broadband buat hal lagi...kalau ada masalah dengan broadband kena report direct dengan celcom center ke? kalau kol je x leh ke? seminggu lepas asyik line problem je...sms pagi sampai dah malam baru masuk...nape ye?

setelah seminggu bercuti aku balik bekerja semula...waa..cam cergas je rasanya...best dapat duduk rumah dengan melayan kerenah anak-anak...rasa nak jadi surirumah sepenuh masa je..melampau tak?

ok..aku nak sambung keja yang banyak nak kena settle ni...karang2 la aku update percutian kami ni ye...

p/s buat yang sudi menyinggah tu mekasih bebanyak ye...nanti2 aku singgah kat blog korang gak ye.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: