Rabu, 2 Februari 2011

WATERMARK camne nak guna ni...

salam semua,

entry ni sesaje buat sebab nak try watermark...

mekasih adik nadia sbb sudi buatkan watermark yang comel ni untuk akak ye dik...cantik kan...korang jangan jelas ye...hihi....
cute kan?


gambar yg nadia buatkan special utk i....

tapi kan camne nak guna ni?....wah...mesti ko gelak2 kan baca entry akak ni nadia...serius...akak x tau...puas den godeh2...nak pakai window print xde..photoshope xde..adeh..camne lg nak buat ni??

6 Luahan Ikhlas:

Dhea Ahmad berkata...

alaaa akak, tak de nyer nak gelak...ramai yg tanyer camner nk apply pd gambar...ok saye de buat tutorial camner nk apply watermark gune photoscape... software dia lebih friendly user... ni link dia

http://nadiadania.blogspot.com/2011/01/tutorial-apply-watermark-with.html

mamapp berkata...

wah mmg cantek ar ita.. i like

Rozita Ceritaita berkata...

nadia,
sib baik ko kata camtu...wah..malu ah...hehe..akak dah try..terus letak kat entry tu..ceh..ceh..ceh..

adda,
hehe...cantik kan...pasni ko jgn jeles la gambar2ku berwatermark..hehe..ada consultant terbaik tu..

Faiz berkata...

wahhhh cantek! chanteqq!!!

nak jugak!!bape ringgit?

ieda berkata...

haa dah ada punn ..
cantik2 .. suke tgk simple jer kann :)
adik nadia tuu memang bagus orgnya x kedekut ilmu .. punn x amik apa2 charge punn , semoga allah membalasnya :))

Rozita Ceritaita berkata...

faiz,
huhu...free jek ni...bagus kan? kalau ko nanti aku suruh dia cas ceklat...hehe...ko try la risik2 dia..mmg kreatif adik ni...

kak ieda,
kan..kan? cantik kan? sangat x kedukut...kak kita kasi belanja sama dia nak? amin...semoga Allah membalasnya...x jadi la nak belanja..hehe...