WATERMARK camne nak guna ni...

1:11:00 PTG

salam semua, entry ni sesaje buat sebab nak try watermark... mekasih adik nadia sbb sudi buatkan watermark yang comel ni untuk akak ye dik...cantik kan...korang jangan jelas ye...hihi....

cute kan?
gambar yg nadia buatkan special utk i....
tapi kan camne nak guna ni?....wah...mesti ko gelak2 kan baca entry akak ni nadia...serius...akak x tau...puas den godeh2...nak pakai window print xde..photoshope xde..adeh..camne lg nak buat ni??

You Might Also Like

6 Luahan Ikhlas

  1. alaaa akak, tak de nyer nak gelak...ramai yg tanyer camner nk apply pd gambar...ok saye de buat tutorial camner nk apply watermark gune photoscape... software dia lebih friendly user... ni link dia

    http://nadiadania.blogspot.com/2011/01/tutorial-apply-watermark-with.html

    BalasPadam
  2. wah mmg cantek ar ita.. i like

    BalasPadam
  3. nadia,
    sib baik ko kata camtu...wah..malu ah...hehe..akak dah try..terus letak kat entry tu..ceh..ceh..ceh..

    adda,
    hehe...cantik kan...pasni ko jgn jeles la gambar2ku berwatermark..hehe..ada consultant terbaik tu..

    BalasPadam
  4. wahhhh cantek! chanteqq!!!

    nak jugak!!bape ringgit?

    BalasPadam
  5. haa dah ada punn ..
    cantik2 .. suke tgk simple jer kann :)
    adik nadia tuu memang bagus orgnya x kedekut ilmu .. punn x amik apa2 charge punn , semoga allah membalasnya :))

    BalasPadam
  6. faiz,
    huhu...free jek ni...bagus kan? kalau ko nanti aku suruh dia cas ceklat...hehe...ko try la risik2 dia..mmg kreatif adik ni...

    kak ieda,
    kan..kan? cantik kan? sangat x kedukut...kak kita kasi belanja sama dia nak? amin...semoga Allah membalasnya...x jadi la nak belanja..hehe...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini