1 HARI 1 RESEPI : RESEPI ISTIMEWA CHEF HANIELIZA

10:35:00 PTG


idaman kalbu

salam lagik,

korang pelik ye banyak entry aku mlm ni...saja nak kalahkan traffic abg Ben...hua..hua..hua...
takde mananye...sebenarnya sorang anak dah tidur n sorang lagi leka tgk oso...nasib baik ada oso...

kali ni aku nak cite sal buku yang tajuknya nun di atas sana....akhirnya ku berjaya memilikimu....yehaa....(baca je ye, buat belum tentu)

puas ngendeng2 dgn shah nak ajak gi popular kat megamall kuantan hari ahad ari tu...pasal aku dah make up cantik2...dia pun bagi la...hehehe....

aku dah lama berangan nak beli...selalu survey kat internet dan selalu jadi silence reader kat blog penulis ni..Chef hanieliza...best woo buku ni ada siap langkah2 dia lagi tu....gambar pun cantik2 ko...adik najmi pun minat...

tengok sapa perasmi buku ni?????......tarra.....

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. pas masak amek gambo taruk sinih ekkk....

    BalasPadam
  2. faiz,
    hoho...kalau aku rajin camtu rasanya aku dah leh buat buku camni dah...

    BalasPadam
  3. Salam..
    terimakasih kerana membeli buku kakliza..
    selamat mencuba resipi dalam buku ini dan semoga berjaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak liza bagi komen? gosok-gosok mata sikit la... mekasih kak..

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini