Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

milkAdeal


RM30 instead of RM65 for Ice Lemongrass Ginger Tea + Cincau Campur + Papaya Salad + Kampung Fried Rice at IR1968 Indochine Restaurant, Jalan Ampang [54% OFF]

salam semua,

menarik kat iklan kat atas tu...bukan menarik apa sebab ada chef wan kat gambo tu..hehehe..
memang la mahal tapi sesekali makan tempat menarik camni kan?

tapi ada nampak lak kat discussion dia kat tepi tu...halal ke restaurant ni?

p/s ada update ye..pagi ni tengok email ada 2 email dari milkadeal ni...dia mention yang restaurant ni PORK FREE ok....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus