Selasa, 8 Februari 2011

lain tak i???


salam semua,

aku skrg ni tgh giler make up pulak tau...hari tu aku cadang nak gi kelas dah, tapi bila baru ni beli la eyeshadow, blusher siap mascara sekali tu...gila apa tah...make up sendiri cuba-cuba kat umah ari ahad baru ni....hahaha.....aku buat nipis2 je...buat tebal2 lak kang mau anak2 tak kenal mak lak nanti...huhu...

aku tanya lak dgn shah siap dia suruh aku pakai gi opis tu...hahaha...kira ok la tu kan...ecece..perasan lak...tp kan...nak buat keja cam aku ni nak pakai make up bagai...? mau bangkai yang nak buat post mortem tu bangun balik kang...naya je...hehe....layan je la ye gambor minah perasan ni....

p/s gambar terpaksa dicrop atas langkah2 keselamatan...ceh..

2 Luahan Ikhlas:

Faiz berkata...

hahhahaha caiyok ita caiyok!! aku penah rasa apa yg ko rasa. masa tuh comp besar byk wanita di seliling suma makeup cantik2..ahhaha la ni skang aku keje company kecik, tak ramai org..jd rasa keterujaan nak bermakeup dah kurang

Rozita Ceritaita berkata...

faiz,
mekasih..mekasih...huhu...sokongan padu tu...

(sebenornya aku malu nak pakai gi opis tu...hahaha)