Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 16 Ogos 2011

"Segmen makan kuih raya bersama cik paro!"

salam semua,

disebabkan tajuk dia pun makan kuih raya... aku seru supaya membayangkannya ketika raya sahaja ok....
ini juga nak mengelakkan dari puasa korang terbatal sebab korang dah start nak korek tin biskut tu haaa...... Tuhan nampak tau!

aku terjumpa segmen ni masa tengok2 dashboard semalam lagi tapi aku tak sempat nak buat.... jadi aku carry forward hari ni la....

segmen ni dari blogger CIK PARO ...

senang je segmen dia.... cuma suruh jawab 3 soklan je ni haa...

~kuih raya apa yang menjadi kesukaan korang?
 kuih kegemaran aku ialah kuih kacang/mazola yang mak aku buat...
~Mengapa ia menjadi kesukaan korang?
sebab ia lembut dan cair di mulut tapi tidak di tangan... fuh... tak leh nak bayang...
 
dan
~Kuih yang wajib ada di ruang tamu rumah korang?
ala aku tak kisah pun.... janji ada kuih masa orang datang...
 
 
korang yang nak join meh klik sini.....
klik banner kat bawah tu la...



Cerita menarik lain
This entry was posted in