Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 17 Julai 2012

link yang sangat bagus ya sahabat..!

salam semua,

apa khabar semua hari ni? aku masih sihat alhamdulillah... dan masih boleh marah-marah anak lagi semalam... alahai nape anak-anak ummi suka bagi ujian kat ummi...

korang ingat tak entry aku yang ni ..... apa korang buat bila jadi camni?

bila aku tanya apa korang akan buat ada satu komen yang aku paling suka...

yang lain tu aku suka jugak cuma aku paling suka yang ni...



"Ita..aku tak tahu la ko dah follow lum blog ni..ni link dia

http://khairulaniza.blogspot.com

cer ko g tengok cara yg cikgu tu guna & cer try, mana tahu ko leh dapat sesuatu & praktik kan pastu kongsikan hasilnya..

tapi jgn tnya aku cemana hehhe"

serius kawan.... kau bagi aku kesedaran yang paling baik....
atas kesedaran itu juga aku nak kongsikan dengan kawan-kawan yang lain....

mari kita pakat ramai-ramai serang blog cikgu ni....

Khairulaniza Khairuddin
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: