SUKMA 2012...

8:44:00 PG

salam semua,

eh bukan aku kata nak berehat sekejap ke? hehehe... langgar pantang la pulak...

cuma nak update kat korang je jadual terbaru sukma ni je...

korang boleh tengok kat SINI ye...

berangannya nak pergi dengan anak-anak... malangnya sukan yang best semua masa kerja je pun...

p/s orang dah mula ramai di sana sini... kuantan mula jammed....

You Might Also Like

3 Luahan Ikhlas

  1. rindunya nak pegi kuantan lagi.. dulu belajar kat itm sana sebelum ikip take over bangunan tu.

    BalasPadam
  2. salam kenal...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!

    BalasPadam
  3. hari ni Jalan TAR sesak juga sb Sogo sale...hehehhe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini