Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 14 Mei 2013

Berdebar-debar

assalamualaikum semua,

maaf tak dapat nak update dalam masa terdekat ni... sangat-sangat dibebani tugas... inshaaAllah akan ada update yang panjang nanti...

ada dua perkara aku nak kongsikan...
satu,
trip ke Bangkok nampaknya tak jadi dan plan kami untuk berhari keluarga di Cameron Highland diteruskan jua akhirnya... harapnya semua urusan dipermudahkan... alhamdulillah...

kedua,
aku mula rasa tak sedap hati dari semalam... dada rasa berdebar-debar tanpa henti dan nafas rasa macam terlalu pendek... bukan disebabkan terima berita yang tak mengembirakan atau apa... tapi memang tanpa sebab... tadi aku plan nak buat pemeriksaan di klinik tapi nampaknya beban kerja sekali lagi tak mengizinkan... inshaa Allah malam ni kalau tak ada aral melintang akan aku gagahi juga ke klinik...

doakan segalanya berjalan lancar dan tiada apa yang perlu dibimbangkan ye kawan-kawan...


p/s simptom macam sakit jantung...tapi nauzubillahiminzalik... Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akk jangan lupa pergi cek tau.. risau sy.. semoga xde pape yang berbahaya

Schajar McFlurry berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semoga semua nya baik2 sahaja insyaAllah :)

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

harap semuanya ok ita..

ieda immi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ishh x koot ..
jgn fikirkan sgt dik
relax ok ..