Berdebar-debar

5:07:00 PTG

assalamualaikum semua,

maaf tak dapat nak update dalam masa terdekat ni... sangat-sangat dibebani tugas... inshaaAllah akan ada update yang panjang nanti...

ada dua perkara aku nak kongsikan...
satu,
trip ke Bangkok nampaknya tak jadi dan plan kami untuk berhari keluarga di Cameron Highland diteruskan jua akhirnya... harapnya semua urusan dipermudahkan... alhamdulillah...

kedua,
aku mula rasa tak sedap hati dari semalam... dada rasa berdebar-debar tanpa henti dan nafas rasa macam terlalu pendek... bukan disebabkan terima berita yang tak mengembirakan atau apa... tapi memang tanpa sebab... tadi aku plan nak buat pemeriksaan di klinik tapi nampaknya beban kerja sekali lagi tak mengizinkan... inshaa Allah malam ni kalau tak ada aral melintang akan aku gagahi juga ke klinik...

doakan segalanya berjalan lancar dan tiada apa yang perlu dibimbangkan ye kawan-kawan...


p/s simptom macam sakit jantung...tapi nauzubillahiminzalik...

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. akk jangan lupa pergi cek tau.. risau sy.. semoga xde pape yang berbahaya

    BalasPadam
  2. Semoga semua nya baik2 sahaja insyaAllah :)

    BalasPadam
  3. harap semuanya ok ita..

    BalasPadam
  4. ishh x koot ..
    jgn fikirkan sgt dik
    relax ok ..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini