Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

Jalan-jalan sempena Hari Ulang Tahun..

assalamualaikum semua,

malam ni in Shaa Allah kalau takde aral melintang kami akan memulakan perjalanan sempena menyambut ulangtahun aku yang ke 35.... wah dah 35 dah kau ita... alhamdulillah.. bersyukur banyak dapat capai umur ni... dan semoga makin banyak kebahagiaan dikecapi...

terima kasih pada semua yang sudi ucapkan Selamat Ulang Tahun tu jugak ye... tak terbalas dah di facebook dan di mana-mana... terima kasih ingatan kalian pada diri ini... terharu... hukhukhuk...(hadiah takde ke? ;) )


meh tengok ke mana perjalanan kami bermula malam ni....


our journey from tonight... membelah semenanjung lagi U...hehe..

doakan kami pergi dan pulang dengan selamat ye....

p/s sambutan kali ni best disertai dengan family along... yeay!... cuma risau ada jangkaan banjir gelombang kedua pada 6 Januari 2014 ni? semoga semuanya dipelihara Allah hendaknya..amin..

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus